Başkan Albayrak, Bayramın 3. Günü Saray ve Kapaklı'da Ziyaretlerde Bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçelere bayram ziyaretlerine bayramın 3. Günü de devam etti.
Saray ve Kapaklı İlçeleri ile bağlı köylerini ziyaret eden Başkan Albayrak, köylülerle bir araya gelerek sohbet etti, istekleri dinledi, yapılacak çalışmalar konusunda bilgi verdi. Bayram ziyaretlerine Saray’ın Sefaalan Köyü’nde Sabah namazını kıldıktan sonra başlayan Başkan Albayrak, Saray ve Kapaklı’ya bağlı diğer mahalleleri de gezerek mahalle sakinleri ve esnaflarla görüş alışverişinde bulundu. Tekirdağ’ın artık bir büyükşehir olduğunu belirten Başkan Albayrak, “Ben Tekirdağ’ın ilk ve kurucu büyükşehir belediye başkanı olarak tüm ilin başkanıyım. Yoğun iş temposundan fırsat buldukça ilimizin her köşesinde halkımızla bir araya gelmeye gayret gösteriyorum. Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm ilçelerimizi ve bazı köylerimizi gezerek vatandaşlarımızın bayramlarını kutladık, dertleştik, sohbet ettik. Bundan sonra da bu tür ziyaretlerimize devam edeceğiz” dedi. Başkan Albayrak Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban ile CHP Kapaklı İlçe Teşkilatını da ziyaret ederek bayramlaştı.