Teski'nin Logo Değerlendirmesi Yapıldı

Tekirdağ Su Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (Teski) tarafından bir süre önce düzenlenen logo yarışmasında Ressam Memiş Aslan, Büyükşehir Belediyesi Basın yayın ve Halkla İlişkiler Daire başkanı Ahmet Rıfat Poyraz,  Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Özcan Kabak, Teski Bilgi İşlem Daire Başkanı Ertan Şerifoğlu ve Namık Kemal Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım Mimarlık Fakültesi Öğretim Görevlisi Mahpeyker Yönsel’den oluşan jüri değerlendirmesini yaptı. Değerlendirme esnasında jüriyi ziyaret eden Teski Genel Müdürü Prof. Dr. Halim Orta “ Burada olduğunuz için teşekkür ediyorum, Teski’ye uygun en güzel logoyu seçeceğinize inanıyorum” dedi.  700 Yarışmacının 1600 eserle katıldığı yarışmada jüri son değerlendirmeyi yapacak ve sonuçlar 08 Ağustos Cuma günü açıklanacak. Yarışma sonunda birinciye On bin ikinciye Beş bin üçüncüye iki bin beş yüz mansiyona da bin lira ödül verilecek. Ödül töreni de 13 Ağustos Çarşamba günü gerçekleştirilecek.