Hizmet Kervanı Şarköy'den Başladı

Şarköy Terziköy Mahallesinden Saray’ın Sefaalan Mahallesine kadar Güçlü Sanayisi, Tarım ve Hayvancılığı, Lojistik Yatırımları, Turizmi ve Üniversitesiyle, Çevreye Duyarlı, Kentleşmesini Tamamlamış, Yaşanılabilir ve Mutlu Tekirdağ’ı yaratmayı hedefleyen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hizmet Kervanı Şarköy’de başladı. Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Genel Sekreter Murat Yazan, Danışmanlar Fatih Ünsal ve Neşet Erdoğan, Teftiş Kurulu Başkanı Şahabettin Küçükyazıcı, Teski Genel Müdürü Prof.Dr. Halim Orta ile daire başkanlarından oluşan heyetle Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney’i makamında ziyaret eden ve Kaymakam Güney’den ilçe hakkında genel bilgiler alan Başkan Albayrak “Tekelin özelleşmesinden sonra bu bölge bağcılıkta kaderine terkedilmiş ve şarapçılık bitme aşamasına gelmiş, biz bu bölgede yapacağımız projelerle bağcılığı kalkındıracağız. Buraya yapılacak hizmetlerin yüzde 75’i Büyükşehir Belediyesi  tarafından gerçekleştirilecek “ dedi.