Şarköy'deki Çalışmalarını Yarıda Kesen Albayrak 'Yağmur Öncesi Ekiplerimizi Hazır Tuttuk'

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak tüm ilçelerde etkili olan aşırı yağıştan sonra Tekirdağlılara geçmiş olsun dileklerini iletti ve durum değerlendirmesi yaptı. Sabah saatlerinde çalışmalarda bulunmak üzere Şarköy ilçesine giden Başkan Albayrak Şarköy’de şiddetli yağışın başlamasından sonra çalışmalarını yarıda keserek Süleymanpaşa ilçesine döndü. Başkan Albayrak tüm ilçelerimizde hayatı olumsuz etkileyen şiddetli yağış ile ilgili şunları söyledi: ”Bugün bir çalışma nedeniyle Şarköydeydik, Şarköy’de yağış başladığında Fen İşleri, İtfaiye ve Teski’ye bağlı ekiplerimizi her an hazır olmaları konusunda uyardık ve hemen geri döndük. Tüm ekiplerimiz yağışla birlikte şehrin kritik noktalarında önlemlerini alarak çalışmaya başladı. yağış sonrasında da derhal hasar tespiti yaptık” dedi.