51. Tekirdağ Kiraz Festivali'nde Etkinlik ve Tanıtım Çadırı kuruldu. (10-14 Haziran 2015)
51. Tekirdağ Kiraz Festivali'nde Etkinlik ve Tanıtım Çadırı kuruldu.  (10-14 Haziran 2015)

51. Tekirdağ Kiraz Festivali'nde Etkinlik ve Tanıtım Çadırı kuruldu.

Süleymanpaşa ilçemizde 51.si düzenlenen Tekirdağ Kiraz Festivali etkinliklerinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çadırımızda halkımızla yüzyüze iletişim amacıyla kurduğumuz tanıtım standlarımızla 5 gün boyunca yeraldık. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekibi tarafından halkımız, merak ettiği her konuda bilgilendirildi. Memnuniyet anketlerinin doldurulması sağlandı. Halkımıza belediyemiz birimlerince hazırlanmış olan çeşitli broşürler dağıtıldı. Kiraladığımız bir organizasyon firması tarafından halkımız ve özellikle çocuklar eğlendirildi. Eğlendirici yarışmalar düzenlendi. Kazananlara hediyeler verildi. Balon, şapka ve pamukşeker vs. dağıtıldı.  (10-14 Haziran 2015)