Memleketim Nazım Hikmet Ayakta Alkışlandı

Büyük Şair Nazım Hikmet Ran  doğumunun 114. Yıldönümünde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığının düzenlediği Sanatçı Enver Aysever tarafından Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi için özel  sunulan "Memleketim Nazım Hikmet" isimli program büyük beğeni topladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz Sahnesi'nde gerçekleştirilen programa Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın yanısıra,  Genel Sekreter Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Nazım Hikmet Ran'ın şiirlerinin ve hayatının seslendirildiği program izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi. Müziklerin sanatçı Dilek Türkan tarafından seslendirildiği programın sonunda Başkan Albayrak, vatandaşlar ve protokol üyeleri tarafından ayakta alkışlanan Aysever'e  çiçek takdim etti.