Başkan Albayrak, Kavşak Proje Alanlarında İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından projelendirilen ve kavşak düzenlemesi yapılacak olan bölgelerde incelemelerde bulundu.

Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Zeki Gürcün, Ulaşım Daire Başkanı Hasan Bayram ve Toplu Taşıma ve Planlama Şube Müdürü Fevzi Uğurlu, proje alanları ile ilgili Başkan Albayrak'ı çalışmaların ilerleyişi konusunda bilgilendirdi. Nüfusun yoğun olduğu Süleymanpaşa, Çorlu ve Çerkezköy'de trafiğin düzenlenmesini ve rahatlamasını sağlayacak olan kavşak projelerinin yapımına en kısa sürede başlanacağını belirten Başkan Albayrak, "Kavşak projeleri ile iligli Çorlu ve Çerkezköy ilçelerimizde yerinde incelemelerde ve değerlendirmelerde bulunduk. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Ulaşım konusunda; alt ve üst geçitlerle, viyadüklerle, modern kavşaklarla yatırımlarımıza devam edeceğiz" dedi.