Başkan Albayrak TESKİ'nin Süleymanpaşa Karacakılavuz Su Deposunda İnceleme Yaptı
15/12/2016 18:19:26
Başkan Albayrak TESKİ'nin Süleymanpaşa  Karacakılavuz Su Deposunda  İnceleme Yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğü'nün  (TESKİ) Süleymanpaşa İlçesi Karacakılavuz Mahallesinde yapımı tamamlanarak faaliyete başlayan içme suyu deposunda incelemelerde bulundu.

Depoyu gezerek Genel Müdür  Dr. Şafak Başa ve diğer yetkililerden bilgiler alan Albayrak içme suyu ve kanalizasyon şebeke hatları Karacakılavuz Mahallesi halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Daha sonra kahvehanede vatandaşların isteklerini ve sorunları da dinleyen Başkan Albayrak "Sizlerle beraber daha güzel bir Tekirdağ'ı yaratmak için var gücümüzle çalışacağız" diye konuştu.