Başkan Albayrak Orman ve Su İşleri Bakanlığının Eğitim Tanıtım Tırını Gezdi
22/12/2016 11:59:01
Başkan Albayrak Orman ve Su İşleri Bakanlığının Eğitim Tanıtım Tırını Gezdi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Orman Su İşleri Bakanlığının tanıtımları için Tekirdağ'a gelen  mobil tanıtım eğitim tırını gezdi.

Üç Kemaller Parkın'da gerçekleşen törende tanıtım tırı hakkında bilgiler verildi.  Vali Yardımcısı Mahmut Yıldırım ile diğer yetkililerin de hazır bulunduğu tanıtım programında konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak eğitim tırının Tekirdağ'da kalacağı 2 gün süre içinde öğrencilere ve Tekirdağ'lı vatandaşlara birçok yararlı bilgiler vereceğini söyledi.

Tanıtım tırında Milli Parklar, Meteoroloji, Devlet Su İşleri ve Orman Müdürlüğünün yaptığı faaliyetler hakkında çeşitli bilgiler veriliyor ve vatandaşlara tanıtıcı broşürler ve ağaç fidanları dağıtılıyor

Ayrıca Milli Parklar Genel Müdürlüğü Tiyatro Ekibi de okulları gezerek öğrencilere ağaç sevgisini aşılayıcı tiyatro oyunları sergiliyor.