Başkan Albayrak Müsiad 3. Olağan Genel Kuruluna Katıldı
18/01/2017 07:51:49
Başkan Albayrak Müsiad 3. Olağan Genel Kuruluna Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak kısa adı MÜSİAD olan Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Tekirdağ Şubesinin 3. Olağan genel kurul toplantısına katıldı.

Çorlu MÜSİAD Şubesinin toplantı salonunda gerçekleştirilen ve MÜSİAD Gnel Başkanı Nail Olpak'ın yanısıra Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, bazı siyasi parti temsilcileri ile işadamlarının hazır bulunduğu genel kurul toplantısında konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak işadamlarına çok büyük görevler düştüğünü belirterek tüm işadamlarına çalışmalarında başarılar diledi.