Başkan Albayrak Çerkezköy'de İncelemelerde Bulundu
07/03/2017 10:30:11
Başkan Albayrak Çerkezköy'de İncelemelerde Bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,Çerkezköy'de ziyaretler ve incelemelerde bulundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çerkezköy Belediyesinin ortak projesi olan Çerkezköy Kavakdere Islah Çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Albayrak,proje hakkında bilgiler aldı.

Çerkezköy Büyükşehir Hizmet Binasında çalışmalar hakkında bilgiler alan Başkan Albayrak'ı, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram makamında ziyaret etti.

Ziyaretlerine devam etmek üzere  Çerkezköy  Büyükşehir Hizmet Binasından ayrılan Albayrak,Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ensar Sivri'yi, Meclis Üyesi Sami İkizler ile birlikte iş yerinde ziyaret etti.