TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Kadir Albayrak Atatürk Heykeli Açılış Törenine Katıldı
17/02/2018 14:59:57
Başkan Kadir Albayrak Atatürk Heykeli Açılış Törenine Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen İnecik Mahallesi Meydan Düzenlemesi ve Atatürk Heykeli Açılış Törenine katıldı.

Törende Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, İnecik Mahalle Muhtarı Mehmet Güner, gaziler ve çok sayıda vatandaş da yer aldı.

Açılış töreninde İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunun ardından konuşma yapan Başkan Kadir Albayrak " Bu projeyi başlattığı için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'ı tebrik ediyorum. Ayrıca bir İnecikli olarak da teşekkür ederim. Bu heykellerin belki yapım olarak maddi değeri fazla değil, fakat manevi değeri çok büyük. Bu heykelin sahibi Kurtuluş Savaşının lideri, Türkiye'yi onurlu bir ulus yapan ebedi önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'tür. Bugün de Türkiye'nin birliği ve beraberliğini aynı heyecanla koruyoruz. Bu heyecan için Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e minnet borçluyuz. Böyle Atatürk Heykelleri açıldıkça aydınlıklar daha da çoğalacaktır." dedi.

 İnecik Mahallesi Meydan Düzenlemesi ve Atatürk Heykeli Açılış Töreni yapılan konuşmaların ardından kurdele kesimi ile son buldu.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.