Başkan Albayrak'tan Milli Eğitim Müdürü Ulusan'a Ziyaret
14/03/2018 17:10:07
Başkan Albayrak'tan Milli Eğitim Müdürü Ulusan'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan'ı makamında ziyaret etti.

İl genelindeki eğitim faaliyetlerinin değerlendirildiği ziyarette Başkan Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde eğitime önemli ölçüde destek olduklarını ve bu desteği de sürdüreceklerini söyledi. İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan da başta "11 İlçeye 11 Okul" projesi olmak üzere Büyükşehir Belediyesi'nin eğitime verdiği tüm hizmetlerden dolayı Başkan Kadir Albayrak'a teşekkür etti.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz'ın da yer aldığı ziyaretin sonunda Başkan Albayrak, misafirperverliği dolayısıyla Ulusan'a teşekkür ederken Ulusan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.