TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak Çerkezköy İlçesi Muhtelif Mahalleler Kanalizasyon ve İçme Suyu Çalışmalarını Yerinde İnceledi
25/09/2019 09:38:00
Başkan Albayrak Çerkezköy İlçesi Muhtelif Mahalleler Kanalizasyon ve İçme Suyu Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından yürütülen "Çerkezköy İlçesi Muhtelif Mahalleler Kanalizasyon ve İçme Suyu İnşaatı" işine ait çalışmaları yerinde inceleyerek TESKİ Genel Müdüründen son durum hakkında bilgi aldı.

Vatandaşa etkin ve kaliteli hizmet götürmeyi ilke edinen Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ, bir yandan sosyal belediyeciliğin başarılı örneklerini ortaya koyarken, diğer yandan il genelinde ihtiyaçlar doğrultusunda altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Bu kapsamda başlatılan "Çerkezköy İlçesi Muhtelif Mahalleler Kanalizasyon ve İçme Suyu İnşaatı" işine ait çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje ile toplamda 16 kilometre kanalizasyon ve yaklaşık 4 kilometre de içme suyu hattı yapılacak.

Projenin tamamlanmasıyla birlikte Çerkezköy ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde dereye akan atık sular toplanarak Kızılpınar Mahallesi Terfi Merkezinden Çerkezköy Atıksu Arıtma Tesisine deşarjı sağlanacak. Buralarda yaşayan vatandaşlar, içme suyu ve kanalizasyon hizmeti ile buluşmuş olacak.

"İl Genelinde Daha Önce Görülmemiş Büyüklükte Projeler Hayata Geçirdik"

"Çerkezköy İlçesi Muhtelif Mahalleler Kanalizasyon ve İçmesuyu İnşaatı" işine ait çalışmaları ile ilgili bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak, 1 milyonu aşan nüfusumuza çok geniş yelpazede hizmet veriyoruz. Görev süremizin başından bu yana il genelinde daha önce görülmemiş büyüklükte projeler hayata geçirdik, geçirmeye de devam edeceğiz. Çerkezköy ilçemiz yoğun göç alan ve hızla büyüyen ilçelerimizin başında geliyor. Buna paralel olarak da belediye hizmetlerine duyulan ihtiyaç da artıyor. Halkımızın ihtiyaçlarını karşılamak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu yapılan altyapı çalışmalarımız da vatandaşlarımızın temiz içme suyu ve kanalizasyon hizmetlerine ulaşması anlamında büyük önem teşkil ediyor. Bu duygu ve düşüncelerle, yapılan hizmetin hayırlı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

İncelemelerde Başkan Kadir Albayrak'a Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve TESKİ Genel Müdürü Dr. İbrahim İçöz eşlik etti.  

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.