Süleymanpaşa ve Ergene İlçelerinde Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor
14/08/2020 10:29:28
Süleymanpaşa ve Ergene İlçelerinde Yol Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, 2020 yılı faaliyet programı kapsamında il genelinde yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından sürdürülen yol yapım çalışmaları kapsamında Süleymanpaşa ilçesinin Köseilyas Köprüsü ile Okullar Bölgesi Bağlantı Yolunda başlatılan 3 bin 600 metrekarelik sathi kaplama yol yapım çalışmaları tamamlandı. Ayrıca, Ergene ilçesinin Ulaş Mahallesi Atatürk Bulvarındaki BSK Sıcak Asfalt Serim Çalışmaları tamamlanarak, toplam 4 bin metrekarelik Sıcak Asfalt Serim yapıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde yol yapım çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, "Daha güzel bir Tekirdağ için çalışmaya hız kesmeden devam edeceğiz. Ben tamamlanan yolların vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.