Başkan Albayrak, Aydoğdu Mahallesi'nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi, Altınova Minibüs Durağını Ziyaret Etti
15/10/2014 08:57:12

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yoğun iş temposundan fırsat buldukça vatandaşlarla bir araya gelme geleneğini sürdürüyor.

Sabahın erken saatlerinde Aydoğdu Mahallesi’ne bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Albayrak, bir kahvehanede vatandaşlarla çay içerek sohbet etti, Aydoğdu Mahallesi sakinlerinin isteklerini dinleyen Başkan Albayrak, gerekli çalışmaların en kısa zaman da başlayacağını söyledi.

Daha sonra Altınova Minibüs Durağı’nı da ziyaret eden Başkan Albayrak, minibüsçülerle sohbet etti, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu, hayırlı kazançlar temennisiyle işlerinde kolaylıklar diledi.