Fen İşleri Dairesi Yeni araçlarla Daha Güçlendi
30/03/2015 15:02:42
Fen İşleri Dairesi Yeni araçlarla Daha Güçlendi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı havaların ısınmasıyla başlayacak yeni asfalt sezonuna hummalı bir şekilde hazırlanıyor. Daha önce gelen araçlara ek olarak yeni alınan 2 adet kabinli toprak silindiri 2 adet asfalt serici finisher,4 adet greyder,3 adet traktör, 2 adet arasöz, 5 adet tamburlu ot biçme makinası ile 5 adet ilaçlama makinası ile araç gereç kafilesini daha da güçlendiren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı bu yıl birçok mahalle yolunu asfalt yapmayı planlıyor.  Yeni alınan araçlarla beraber daha da güçlü hale geldiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak  aynı anda daha fazla yere ulaşmak için araç sayısını daha da arttıracaklarını söyledi.