Başkan Albayrak'a Ziyaretler
22/04/2016 18:22:35
Başkan Albayrak'a Ziyaretler

Ergene Esnaf Kefalet kooperatifi Başkanı Soner Er,  Star Medica Hastanesi Pratisyen hekimi Dr. Meriç Kumbul, Malatyalılar Deneği Başkanı Mehmet Barut ve Trakya Güvercin Federasyonu Başkanı Serkan Altıntop   Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret ettiler.

Başkan Albayrak ile sohbet ederek çalışmalarla ilgili bilgiler alan misafirler Başkan Albayrak'a çalışmalarında başarılar dilediler.  Serkan Altıntop yeni kurdukları Trakya Güvercin Federasyonu ile  ilgili bilgiler verirken  kendilerine gösterdikleri yakın ilgiden dolayı Ergene Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Soner Er de Başkan Albayrak'a plaket takdim etti.