Başkan Albayrak'a Oda ve Dernek Yöneticilerinden Ziyaret
18/05/2016 12:06:22
Başkan Albayrak'a Oda ve Dernek Yöneticilerinden Ziyaret

Bayburtlular Dernek Başkanı Murat Karamavuş ve yönetim kuruku üyeleri, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Türk Eczacılar Birliği Başkanı Erdoğan Çolak,  Tekirdağ Eczacı Odası Başkanı Tolga Mumcu Çetinkaya, Novagenix Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Bekir Ersöz ve beraberindeki heyet, Özel Feyza Okulları kurucusu Gürkan Faiz, Yayoba Hotel Rezervasyon Koordinatörü Uğur Gömen, Çorlu Seymen Mahallesi Muhtarı Aydın Dinler ve Kazandereli Memiş Pehlivan Ortaokulu Müdürü Mesut Coşkun Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ı ziyaret etti.

Dernek ve oda faaliyetleri hakkında bilgiler alan Başkan Albayrak, belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Alt yapı ve üst yapıda önemli bir yolun aşıldığını belirten Albayrak, en kısa zamanda sorunsuz bir kentte yaşamanın mutluluğunu yaşayacaklarının altını çizdi. Belediye çalışmalarındaki başarılı hizmetlerden dolayı Başkan Albayrak'ı tebrik eden ziyaretçiler çalışmalarında başarılar diledi.