TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak'tan Babaeski Belediye Başkanına Ziyaret
30/07/2016 19:49:17
Başkan Albayrak'tan Babaeski Belediye Başkanına Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Kırklareli Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı'yı ziyaret etti. Bir süre sohbet eden Albayrak ve Hacı, belediye çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. Görüşme sonrası Başkan Abdullah Hacı Babaeski'ye sağladığı katkılardan dolayı Başkan Albayrak'a teşekkür ederek plaket takdim etti.

BABAESKİ'DE KADİR ALBAYRAK CADDESİ

Ziyaret sonrası Başkan Albayrak alınan meclis kararı ile adının verildiği caddeyi ziyaret etti. Caddeyi gezerek bilgi alan Başkan Albayrak, "Babaeski Belediye Başkanı Sayın Abdullah Hacı başta olmak üzere Babaeski Belediyesi Meclis Üyelerine ve Babaeski halkına teşekkür ederim." dedi.

BAŞKANIMIZA KAPILARIMIZ HER ZAMAN AÇIKTIR

Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı ise, "Geçmiş dönemde ilçemizde sürdürülen altyapı çalışmalarında, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız bize imkanları dahilinde her türlü desteği sağlamıştır. Biz de Babaeski halkı adına Belediye Meclisi olarak katkılarından dolayı adının ilçemizde sonsuza kadar yaşatılması için, ilçemiz Dindoğru Mahallesinde bulunan Çamlık Sokak adının Kadir Albayrak Caddesi olarak değiştirilmesine oy birliği ile karar verdik. Başkanımıza kapılarımız her zaman açıktır" diyerek Başkan Albayrak'a teşekkür etti.

Babaeski Belediyesi Sosyal Tesislerinde de incelemelerde bulunan Başkan Albayrak, tesis ile ilgili bilgiler aldı. Gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür eden Başkan Albayrak, Başkan Abdullah Hacı'ya çalışmalarında başarılar diledi.

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.