TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak'tan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı
18/10/2016 17:11:14
Başkan Albayrak'tan 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Albayrak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Kültürümüzün ve toplumsal yaşamımızın önemli yapı taşlarından biri olan ve demokrasinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık teşkilatı, 19 Ekim 1829 yılında kurulmuş ve çalışmaya başlamıştır. Bizlerle mahallelerimizin gelişimi ve değişimi konusunda işbirliği ve çözüm sürecine ortaklık yapan muhtarlarımız, vatandaşlarımız ile yerel yönetimler arasında köprü görevi görmektedir. Ayrıca muhtarlarımız en kaliteli hizmetin en hızlı bir şekilde halkımıza ulaştırılmasında en önemli mihenk taşlarından bir tanesidir.

Biz de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak muhtarlarımıza hak ettiği değeri vermekte, her yıl düzenlediğimiz çalıştaylarla, halka hizmet yolunda tüm mahalle muhtarlarımızla diyaloğumuzu sürdürmekteyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, büyük bir özveri ve sevgiyle görevlerini yerine getiren tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyor, halkımıza hizmet yolunda birlikte yürüyeceğimizi belirterek; sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

 

 

 

Güncel Haberler
BİZE ULAŞIN
ALO 153
TEKİM - BÜYÜKŞEHİR
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak Alo 153 hattıyla ya da iletişim butonuna tıklayarak bize ulaşabilirsiniz.