Tekirdağ İl Genelinde Terminaller Denetleniyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'na bağlı olarak faaliyet gösteren ilimiz Çorlu, Çerkezköy, Saray, Kapaklı, Süleymanpaşa, Hayrabolu, Malkara ve Şarköy ilçeleri Uluslararası ve Şehirlerarası Yolcu Terminalleri, Terminaller ve Otoparklar Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından, terminal işleyişi, tahsilat sistemi ve fiziki şartların durumu konularında düzenli olarak denetlenmektedir.

Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, "Ulaşım Dairesi olarak ilgi alanımıza giren tüm konularda çalışmalarımızı titizlikle sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın ve ilimize gelen misafirlerimizin en iyi hizmeti almaları için il genelinde tüm terminallerimiz düzenli olarak denetlenmekte ve belirlenen eksiklikler en kısa sürede giderilmektedir" dedi.