Yeni Hizmet Binası İçin Yol Planlama Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin, Gündoğdu Mahallesi'nde yapılacak ve 15 Aralık 2016'da temeli atılacak olan Yeni Hizmet Binası'nın ulaşım ve yol planlamasının görüşüldüğü toplantı Ulaşım Daire Başkanlığı Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Başkan Danışmanları Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Zeki Gürcün ve Fatih Ünsal, Ulaşım Daire Başkanı Hasan Bayram, Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil ile Ulaşım, İmar ve Fen İşleri Dairelerinden mimar ve mühendislerin katıldığı toplantıda, Yeni Hizmet Binası otoparkına giriş çıkışların ne şekilde olacağı konusunda yapılması planlanan Dalçık ve diğer seçenekler masaya yatırılarak fikir alışverişinde bulunuldu. Yapılacak olan çalışmalar, maliyet ve sağlayacağı fayda bakımından değerlendirildi ve çalışmalar ile ilgili yol haritası çıkarıldı.