Ulaşım Dairesi Çalışmaları ile İlgili Başkan Albayrak'a Bilgi Verildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram tarafından, Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nın 2016 yılında yaptığı çalışmalar ve geleceğe yönelik projeler ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a brifing verildi.

Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Başkan Albayrak'ın yanı sıra Genel Sekreter Oral Karakaya, Başkan Danışmanları Neşat ERdoğan ve Şeref Çetin,  Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Zeki Gürcün, Prof. Dr. Tamer Dodurka ve Fatih Ünsal ve daire başkanları ile Ulaşım Dairesi yetkilileri katıldı. Toplantıda başta Toplu Taşıma Sisteminde gerçekleştirilecek olan dönüşüm çalışmaları olmak üzere Trafik Sirkülasyon Projesi ve diğer çalışmalar ile ilgili Başkan Albayrak'a bilgi verildi.