TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Çerkezköy'deki Hemzemin Geçit Konusu B/S/H ile Görüşüldü
Çerkezköy'deki Hemzemin Geçit Konusu B/S/H ile Görüşüldü

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ile Çerkezköy'de faaliyet gösteren B/S/H Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. yetkilileri arasında, Çerkezköy'de bulunan hemzemin geçit ile ilgili bir görüşme gerçekleştirildi.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nda gerçekleştirilen Toplantıya, Hukuk Müşaviri Meltem Başa'nın yanı sıra Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Daire Başkanı Hafize Zülüflü, Mali Hizmetler Daire Başkanı Müveddet Işık ile Ulaşım Dairesi Yetkilileri ve B/S/H Firması yetkilileri katıldı. Toplantıda B/S/H Firmasının da kullandığı Demiryolu hattının bulunduğu hemzemin geçit ile ilgili sorumluluk konusu değerlendirildi ve konu ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri hemzemin geçitteki sorumluluk konusunda kanun ve yönetmelikler doğrultusunda hareket edildiğini dile getirirken, B/S/H yetkilileri konunun hukuk departmanı ile görüşüleceğini dile getirdi. Konunun ilerleyen günlerde tekrarlanacak bir toplantı ile sonuca ulaştırılacağı belirtildi.