TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Ulaşım Ana Planı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
Ulaşım Ana Planı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nın, Tekirdağ'ın gelecek 15-20 yılında yapılacak ulaşım çalışmalarına ışık tutmasını hedeflediği 'Ulaşım Ana Planı' yapılması ve süreçleri ile ilgili değerlendirme toplantısı Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nda gerçekleştirildi.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı Planlama ve Toplu Taşıma Şube Müdürü Fevzi Uğurlu tarafından, Ulaşım Ana Planı ile ilgili sunum eşliğinde genel bilgi verildiği toplantıya Danışman Neşat Erdoğan ile Genel Sekreter Yardımcıları Fatih Ünsal ve Mehmet Zeki Gürcün'ün yanı sıra 1. Hukuk Müşaviri Av. Meltem Başa, Tekpark Genel Müdürü Şehabettin Küçükyazıcı, Etüt ve Projeler Daire Başkanı Metin Pakdil, Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Hafize Zülüflü ve Ulaşım Koordinasyon Şube Müdürü Çiğdem Çivrekoğlu katıldı.

Toplantıda, yapılması planlanan ulaşım ana planının maliyetinden, Tekirdağ ulaşımına kazandıracağı değerlere, gelecekte yapılması planlanan ulaşım stratejilerine etkisinden önem derecesine kadar Ulaşım Ana Planı ile ilgili tüm konular değerlendirildi ve fikir alışverişinde bulunuldu.