TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Ulaşım Dairesi Başkanlığı'ndan Başkan Albayrak'a Brifing
Ulaşım Dairesi Başkanlığı'ndan Başkan Albayrak'a Brifing

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, 2016 yılında yapılan çalışmalar ve geleceğe yönelik projeler ile iligli Tekirdağ büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a brifing verdi.

Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram tarafından, sunum eşliğinde gerçekleştirilen brifingte, Ulaşım Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren şube müdürlüklerinin 2016 yılı içerisinde yaptığı çalışmalar ile ilgili ayrıntılı bilgiler verilirken, özellikle de il genelinde devam eden Toplu Ulaşım Sistemi, Trafik Sirkülasyon Projesi, Toplu Taşıma Rehabilitasyon Projesi kapsamında devam eden dönüşüm çalışmaları ile kavşak projeleri konusunda Başkan Albayrak'a bilgi aktarımı yapıldı. 

Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, Ulaşım Dairesi olarak, Tekirdağ'ın ulaşımını sorunsuz bir hale getirmek, halkımıza sorunsuz, huzurlu, konforlu ve güvenli bir toplu taşıma hizmeti verebilmek, trafik akışlarının rahatlamasını sağlama adına önemli çalışmalara imza attıklarını, önümüzdeki süreçte de bu çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi.

Brifing toplantısında Genel Sekreter Oral Karakaya'nın yanı sıra, Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Tamer Dodurka, Mehmet Zeki Gürcün ve Fatih Ünsal, Danışman Neşat Erdoğan, Tekpark Genel Müdürü Şehabettin Küçükyazıcı, Zabıta Dairesi Başkanı Erdin Eral ile Ulaşım Dairesi Başkanlığı Şube Müdürleri Çiğdem Çivrekoğlu ile Fevzi Uğurlu da hazır bulundu.