2016 Yılının Son Ukome Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) Aralık Ayı Olağan Toplantısı, Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanlığında gerçekleştirildi.

Aynı zamanda 2016 yılının son UKOME Toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlanırken, bazı gündem maddeleri de araştırılması ve ayrıntılı br şekilde değerlendirilmesi için alt komisyonlara havale edildi. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 2016 yılının son UKOMe Toplantısında ir araya geldiklerini belirterek, "2016 yılını acısıyla, tatlısıyla geride bırakıyoruz. 2017 yılında yaşanılan acıların son bulmasını ediyoruz. Mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yıl dileğimle tüm UKOME Kurulu üyelerinin ve halkımızın yeni yılını kutluyorum. UKOME olarak yeni yılda da Tekirdağ için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.