TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Minibüs Kooperatif Başkanları İle Bir Araya Gelindi
Minibüs Kooperatif Başkanları İle Bir Araya Gelindi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, Süleymanpaşa İlçesinde faaliyet gösteren minibüsçü esnaf kooperatiflerinin başkanları ile Ulaşım Dairesi'nde düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

Tekirdağ il genelinde uygulamaya konulan Tekirdağ Toplu Ulaşım Sistemi (TETUS) kapsamında gerçekleştirilecek minibüs dönüşümleri ile ilgili kooperatiflerin başkan ve yetkilileri ile görüş alışverişinde bulunan Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yapacağı uygulamalar ve dönüşüm süreci ile ilgili minibüsçü kooperatif yetkililerini bilgilendirdi.

Bayram, "Tekirdağ'da modern, sorunsuz, konforlu, sürdürülebilir ve erişilebilir bir toplu ulşaım sistem için minibüsçü esnafımızla birlikte hareket ediyoruz. Hem halkımızın memnun kalacağı hem de minibüsçü esnafımızın mağdur olmayacağı bir sistem için çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve bu konuda son aşamaya geldik. Çalışmaların tamamlanması ve minibüsçü esnafımızın dönüşümü gerçekleştirmesi ile birlikte toplu ulaşım sistemi sorunsuz bir hale gelecek" dedi.

Toplantıda Minibüsçü esnaf kooperatiflerinin başkan ve temsilcileri de dönüşüm ile ilgili düşüncelerini dile getirdiler ve beklentilerini paylaştılar. Toplantıda Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Şenol Turan da hazır bulundu.