Başkan Albayrak ve Başkan Eşkinat'a Daire Başkanlığımızca Sunum Yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat'a Süleymanpaşa İlçesi'nde gerçekleştirilen çalışmalar ve projeler ile ilgili sunum yapıldı.

Ulaşım Dairesi Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıda Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram ve Toplu Taşıma ve Planlama Şube Müdürü Fevzi Uğurlu tarafından, yapılan çalışmalar ve hayata geçirilmesi planlanan projeler ile ilgili sunum eşliğinde bilgi verildi. Toplantıda ayrıca çalışmaların gidişatı ve bundan sonra yapılması gerekenler konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda Ulaşım Koordinasyon Şube Müdürü Çiğdem Çiverkoğlu ile Ticari Plaka İşlemleri Şube Müdürü Mümine Başar da hazır bulundu.