TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taylan Engin'den Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram'a Ziyaret
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taylan Engin'den Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram'a Ziyaret

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler'den sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Taylan Engin, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram'ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

Bir dzi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Tekirdağ'a geldiğini ifade eden Engin, Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram'ı da bu vesile ile ziyaret ettiğini söyledi. Ulaşım konusunda görüş alışverişinde bulunulan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, "Balıkesir de Tekirdağ ile birlikte Büyükşehir olan bir kentimiz. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı olarak Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile sürekli diyalog halindeyiz. Ulaşım çalışmaları konusunda görüş alışverişinde bulunuyoruz. Özellikle deniz ulaşımı konusunda değerlendirmelerde bulunduk. Nazik ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyarette Ulaşım Koordinasyon Şube Müdürü Çiğdem Çivrekoğlu ile Planlama ve Toplu Taşıma Şube Müdürü Fevzi Uğurlu da hazır bulundu.