Mayıs Ayı Olağanüstü UKOME Toplantısı Gerçekleştirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulşaım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Mayıs Ayı Olağanüstü Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Ünsal Başkanlığı'nda Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda, Nisan Ayı UKOME Kurulunda alt komisyona havale edilen ve komisyon üyeleri tarafından en ince ayrıntısına kadar araştırılıp değerlendirilen konular karara bağlanırken, ilçelerden gelen taleplerin oluşturduğu gündem maddeleri de görüşüldü. Tekirdağ Toplu Ulaşım Sistemi (TETUS) kapsamında dönüşüm çalışmaları da tüm hızıyla devam ederken, dönüşüme katılmak isteyen Kooperatiflerin talepleri de UKOME Kurulunun önemli gündem maddeleri arasında yer aldı.