Ulaşım Dairesinde Araç Uygunluk Kontrolleri Devam Ediyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Ticari Plaka İşlemleri Şube Müdürlüğü, şehiriçi toplu taşıma faaliyetinde bulunan ancak TETUS (Tekirdağ Toplu Ulaşım Sistemi) dönüşümüne katılmayan M Plaka Minibüslerinin araç uygunluk kontrollerini gerçekleştiriyor.

Tekirdağlı vatandaşların toplu taşımada en iyi ve en kaliteli hizmeti alabilmesi adına minibüslerin uygunluk kontrollerinin gerçekleştirildiğini belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, "Tekirdağ Toplu Ulaşım Sistemi kapsamında halkımıza rahat, konforlu, güvenli, sürdürülebilir ve yenilenebilir bir toplu taşıma hizmeti verme adına dönüşüm çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu paralel de dönüşüm dışında kalan M Plaka minibüslerinin de istenilen standartlara ulaşması anlamında uygunluk kontrollerimiz de ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriliyor. Araçların en fazla 5 yaşında olması gerekirken, engelli erişimine uygun olması ve klimalı olması da uygunluk kontrollerinde değerlendirilen özelliklerin başında geliyor" dedi.