TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Ulaşım Dairesi Çalışanları da 'Bir Öğrenci Okutuyor'
Ulaşım Dairesi Çalışanları da 'Bir Öğrenci Okutuyor'

Süleymanpaşa Belediyesi'nin "Apartmanlarımız Okutuyor, Süleymanpaşa 'nın Filizleri Yetişiyor" (Her Apartman Bir Öğrenci Okutuyor) projesine Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı da dahil oldu.

Böyle anlamlı bir projenin içerisinde olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, "Ulaşım Dairesi ailesi olarak çalışma arkadaşlarımızla birlikte üniversite öğrencilerimize burs imkanı sağlamaktan büyük bir mutluluk duyduk. Ulaşım Dairesi Başkanı olarak, hem böyle bir projeyi hayata geçiren Süleymanpaşa Belediyesi'ne hem de bu anlamlı projeye destek veren çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. Ulaşım Dairesi Başkanlığı girişine "Bu apartman bir öğrenciyi okutuyor" yazılı plaketi asan Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral da, Erdin Eral'ın şahsında tüm Ulaşım Dairesi çalışanlarına projeye verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. 

Proje kapsamında, maddi olanakları kısıtlı ve ailesinin gelir düzeyi düşük, ekonomik olarak bursa ihtiyacı olan öğrencilerin, ülkeye yararlı kişiler olarak yetiştirilmelerine katkı sağlamak amacıyla bir araya gelinerek hem güzel bir dayanışma örneği sergileniyor hem de üniversite öğrencilerine bir yıllık eğitim öğretim yılı boyunca ayda 200 lira burs veriliyor.