2017 Yılının Son UKOME Toplantısı Gerçekleştirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Kordinasyon Merkezi'nin (UKOME) 2017 yılı son Olağan Toplantısı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Ünsal Başkanlığında Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Tekirdağ il genelinde Ulaşım konusunda gelen tüm taleplerin gündem maddesi olarak görüşüldüğü toplantıda, geçtiğimiz toplantılarda Alt Komisyonlara havale edilen evraklar da görüşülerek karara bağlandı. Bazı taleplerde detaylı araştırılması ve incelenmesi için alt komisyona havale edildi. Toplantıda ayrıca Tekira Kavşağı Köprübaşı Caddesi üzerinde, trafik sıkışıklığının ortadan kaldırılması için çeşitli düzenlemeler yapılmasına da oybirliği ile karar verildi.