TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Başkan Albayrak'a Kavşak Projeleri ile İlgili Brifing Verildi
Başkan Albayrak'a Kavşak Projeleri ile İlgili Brifing Verildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından, Tekirdağ il genelinde yapılması planlanan kavşak projeleri ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a brifing verildi.

Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral tarafından sunum eşliğinde verilen brifing toplantısında, Tekirdağ il genelinde, hem trafiği rahatlatmak hem de merkezi yerlere ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yapılması planlanan ve projeleri çizilen kavşak çalışmaları ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. 

Kavşak projeleri ile ilgili detaylı bilgi alan Başkan Albayrak, Tekirdağ halkının yararına olacak tüm projelerin ivedilikle hayata geçirilmesi talimatını verdi.

Tekirdağ'ın ulaşım vizyonuna büyük önem verdiklerini belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral da, "Ulaşım dairesi olarak belirlenen noktalarda yapılması planlanan kavşaklarla ilgili çizdiğimiz projeleri Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak'a sunduk. Projelerin artılarını ve eksilerini masaya yatırdık. Tekirdağ'ın ulaşım vizyonunu yükseltmek, halkımıza rahat, kolay ve güvenilir bir ulaşım ağı kazandırmak için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz" dedi.

Toplantıya Başkan Albayrak'ın yanı sıra Danışmanlar Neşat Erdoğan ve Şeref Çetin, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Zeki Gürcün, Fatih Ünsal, Daire Başkanları, müdürler ile TESKİ yetkilileri katıldı.