TEKİRDAĞBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi
Ulaşım Dairesi Engelli Vatandaşlarımızın Yanında
Ulaşım Dairesi Engelli Vatandaşlarımızın Yanında

Engelleri kaldıran, engelsiz bir kent oluşturmak için önemli çalışmalara imza atan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, engelli vatandaşlarımızın ulaşımını kolaylaştırmak için de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü Ekipleri, uygunsuz parklanmalar nedeniyle engelli vatandaşlarımızın ulaşımda sıkıntı yaşadığı engelli geçiş noktalarına, araçların park etmelerinin önüne geçmek amacıyla delinatör taktı. 

Herkesin bir engelli adayı olduğunu belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, "Engelli vatandaşlarımızın da toplumda hiçbir engele takılmadan hayatlarını sürdürebilmeleri için herkesin bu konuda duyarlı davranması gerekiyor. Ancak yine de uygunsuz araç parklarından dolayı engelli vatandaşlarımızın bazı sıkıntılarla karşı karşıya kalabiliyor. Araçların engelli geçişlerine park etmelerinin önüne geçmek amacıyla delinatör çalışması yaptık. Bundan sonra da Ulaşım Dairesi olarak engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırma adına çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.