Başkan Albayrak, Perşembe Pazarını Gezerek Esnaf ve Vatandaşların İsteklerini Dinledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz ile birlikte Perşembe Pazarını baştan aşağı gezerek esnaflarla tek tek tokalaştı, sıkıntılarını dinledi, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. Alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet etti.
Yoğun çalışma temposuna fırsat buldukça esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla iç içe olmaya gayret gösterdiklerini belirten Başkan Albayrak, “Bugün de Perşembe pazarımızı ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarımızla sohbet ettik ve isteklerini dinledik. Büyükşehir Belediyesi olarak üst yapıyı oluşturduk. Sistem işlemeye başladı. Kısa süre içerisinde Tekirdağ’da birçok şeyin değiştiğini göreceksiniz. Hizmet yağmuru başlayacak” dedi.