Ulaşım Master Planı Çalışmaları Tüm Hızıyla Sürüyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı Ulaşım Master Planı hazırlama çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Süleymanpaşa Belediye Ekrem Eşkinat, Genel Sekreter Murat Şefik Yazan, Danışma Neşet Erdoğan, Ulaşım Daire Başkanı Zeki Gürcün ve Fen İşleri Daire Başkanı Oktay Çolpan ile birlikte Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen Ulaşım Master Planı toplantısına katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ulaşım konusuna büyük önem verdiklerini belirterek, “Tekirdağ’da ulaşım konusuna enine boyuna araştırıp çözüm üretme gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda ulaşım konusunda birçok çözümü beraberinde getirecek olan ulaşım master planı çalışmalarımız da devam ediyor. Plan tamamlayıp en kısa sürede hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Ulaşım master planı ile birlikte Tekirdağ’da ulaşım konusunda birçok şeyin değiştiğini göreceğiz” dedi.