Başkan Albayrak, Gazze'de Yaşanan Olayları Kınadı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, bir mesaj yayınlayarak Gazze'de yaşanan olayları kınadı. Başkan Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi: Mübarek Ramazan ayında tüm dünyanın gözü önünde, kadın, çocuk ayırt etmeden masum insanları katleden İsrail Devletinin rejimini kınıyorum.
Gazze’deki kardeşlerimizin acısını Tekirdağlılar olarak, Türkiye insanı olarak paylaşıyor, akan kanın biran önce dinmesini diliyorum.
Ayrıca Birleşmiş Milletler başta olmak üzere tüm batılı ülkelerin insanlık onuruna yakışan bir davranış sergileyerek, İsrail’in insanlık dışı cinayetleri karşısında tepkilerini göstermelerini bekliyoruz. Gazze’de hayatını kaybeden kardeşlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum.

Kadir ALBAYRAK
TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI