Başkan Albayrak, Tüm Basın Mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramını Kutladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Basından Sansürün Kaldırılışının 106. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi: "Mustafa Kemal Atatürk’ün "Basın, milletin müşterek sesidir” sözünden yola çıkarak, basınımızın toplumları aydınlatmada, düşünce ve ifade özgürlüğünün sağlanmasında ne kadar önemli bir kurum olduğunu çok açık bir şekilde görmekteyiz.
Demokrasilerin vazgeçilmez unsurlarından biri, üstlendiği görev itibariyle toplumun da en önemli kurumlarından bir tanesi olan basın, farklı görüşlerin seslendirilmesine imkân sağlayan, toplumsal sorunları dile getirerek çok önemli bir görevi de yerine getirmektedir. Basınımızdan sansürün kaldırılmasının 106. yıldönümü dolayısı ile yerel ve ulusal basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını en içten dileklerimle kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım"