Teski Olağanüstü Toplandı

Kısa adı Teski olan Tekirdağ Su Kanalizasyon Genel Müdürlüğünün Olağanüstü Genel Kurulu Belediye Kültür Merkezi salonunda yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak başkanlığında gerçekleşen toplantıda Meclis Üyelerinin toplantıya eksiksiz katılmasını isteyen Başkan Albayrak “Kararları birlikte alıyoruz.  Herkes aldığı kararın arkasında durması lazım. Arkadaşlarımın el birliği aile birliği içinde hizmet etmesini istiyorum.” dedi.

Teski’nin ciddi boyutlarda yatırım yapacak bir kurum olduğuna dikkat çeken Başkan Albayrak “Mahallelerin çoğunda kanalizasyon yok, su tesisatlarının çoğu çürümüş. Suda ciddi şekilde sıkıntılar var. Teskinin önemi ve yapacağı işlerle ortaya çıkacak,  Tekirdağ’ın ve kırsalın kaderini Teski değiştirecek.” diye konuştu. Yapılan toplantıda bazı kararlar gerekli komisyonlara havale edilirken yapılan seçimde denetçi olarak Gülşen Tufan ve Adnan Kum’un getirilmesi kararlaştırıldı. Toplantıda ayrıca Genel Müdür Prof. Dr. Halim Orta gelinen son nokta hakkında bilgilendirme yaptı.