Tekirdağ Bayramlaştı

Tekirdağ’ın üst düzey protokolü, Üç Kemaller Parkı’nda (Tuğlalı Park) düzenlenen törende Tekirdağlı vatandaşlarla bayramlaştı.
Bayramlaşma törenine Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, Tekirdağ Milletvekilleri Faik Öztrak, Özlem Yemişçi, Ziyaeddin Akbulut, Bülent Belen, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halil Erkek, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve Eşi Gülseren Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, YİKOB Başkanı Mustafa Yel, NKÜ Rektör Vekili Prof. Dr. İhsan Soysal, Emniyet Müdürü Halil Turan Erol, İl Müftüsü Mahmut Gürlen, CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, AK Parti İl Başkanı Ahmet Akçay, MHP İl Başkanı Enes Kaplan, diğer daire müdürleri siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.