Başkan Albayrak, Ergene, Çorlu, Muratlı, Çerkezköy ve Ereğli İlçelerini Ziyaret Ederek Vatandaşlarla Bayramlaştı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; Ergene, Çorlu, Muratlı, Çerkezköy ve Marmara Ereğlisi İlçeleri’ni tek tek ziyaret ederek vatandaşlarla ve protokol üyeleri ile bayramlaştı.
Öncelikle Ergene İlçesi’ni ziyaret eden Başkan Albayrak burada Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak ve Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in de hazır bulunduğu programda vatandaşlarla bayramlaştı. Ardından Çorlu’ya geçen Başkan Albayrak, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ile birlikte CHP Çorlu İlçe Teşkilatında partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı. Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ve Marmara Ereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ı da ziyaret eden Başkan Albayrak vatandaşlarla sohbet etti ve Ramazan Bayramlarını kutladı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak da bayramlaşma törenlerine iştirak etti. Başkan Albayrak son olarak Çerkezköy ilçesini de ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.