TİYATRO KISA OYUN METNİ YAZMA YARIŞMASI SONUÇLARI (20 Nisan 2015)

TİYATRO KISA OYUN METNİ YAZMA YARIŞMASI SONUÇLARI

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğü  tarafından Çanakkale Savaşlarının 100. Yılı nedeniyle düzenlenen "Çanakkale Savaşları'nda Tekirdağ" konulu `Tiyatro - Kısa Oyun Metni Yazma Yarışması' sonuçları belli oldu.

20 Nisan 2015 Pazartesi günü Saat: 10.00'da Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak tarafından sonuçlar basına ilan edildi.

Yarışmaya katılan 48 eserden şartnameye uygun 40 eser değerlendirmeye alındı. Yarışma sonunda birinciliği Aydın Rumuzuyla Ankara'dan Seyfi Şirin, ikinciliği Mahir Rüzgâr Rumuzuyla İstanbul'dan Orhun Kaptan, üçüncülüğü de Ekim Rumuzuyla İzmir'den Nursel Çetin kazandı. Aydın'dan Nehir Rumuzuyla yarışmaya katılan Serkan Fırtına da Mansiyon ödülüne layık görüldü. 1.ye 10 bin, 2.ye 5 bin 3. ye 2 bin 500 ve Mansiyona da bin lira ödül verilecek.