TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SAYIN KADİR ALBAYRAK DAİRE BAŞKANLIĞIMIZI ZİYARET ETTİ.

Daire Başkanlığımız tarafından 2015 yılında tamamlanan, devam eden ve planlanan projeler hakkında Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK , Genel Skereter Oral KARAKAYA, Genel Sekreter Yardımcılarımız Fatih ÜNSAL ve M. Zeki GÜRCÜN' nün de katıldığı toplantıda Daire Başkanımız Sevim AVCI YENER tarafından sunum yapıldı.

Daha sonra gün içerisinde Daires Başkanlığımızı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK , Genel Skereter Oral KARAKAYA ve Genel Sekreter Yardımcımız M. Zeki GÜRCÜN Daire Başkanlığımız binasını gezerek personelimizle tanıştılar.