Balık Avı Sezonu Açılışı

Balık Avı Sezonu Açılışı (31 Ağustos 2015)

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğü'müz tarafından organize edilen Balık Avı Sezonu Açılış töreni Kumbağ Limanı'nda geniş çaplı bir katılımla gerçekleştirildi.

Kumbağlıların yoğun ilgi gösterdiği Balık Avı Sezonu açılış töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Birçok ailemizin geçim kaynağı olan balıkçılık konusunda da çalışmaları olduğunu ifade ederek, "Balık Hali Yapımı için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bugün burada balık avı sezonunu hep birlikte açmak için toplandık. Tüm balıkçılarımıza, geçimini balıkçılık ile sağlayan tüm vatandaşlarımıza Vira Bismillah diyerek, bol ve bereketli bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.

Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Hacı Aslan ile Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü'de birer konuşma yaparak yeni balık avı sezonunun hayırlı olması temennisinde bulundular.

Konuşmaların ardından Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, havai fişek gösterileri eşliğinde balıkçı teknelerini yeni sezonun ilk balık avına Vira Bismillah nidaları eşliğinde `Haydi Rastgele' diyerek uğurladı ve hayırlı, bereketli bir sezon temennisini yineledi. (31 Ağustos 2015)