Sokak Futbol Turnuvası Nefes Kesti

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü organizesiyle Red Bull tarafından düzenlenen Sokak Futbol Turnuvası Bölge Şampiyonası 27 Mart 2016 Pazar günü Süleymanpaşa ilçesi sahil dolgu alanda yapıldı.

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ahmet Poyraz'ın da izlediği Neymar Jr's turnuvasında maçlar beşer dakikalık devreler halinde oynandı. 32 takımın katıldığı ve nefes kesen maçlar sonunda Çınarlı Sokak Takımı şampiyon oldu.

Şampiyon olan Çınarlı takımı 24 Nisan 2016 tarihinde Mersin'de yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılacak. Mersinde Türkiye şampiyonu olacak takım da 09 Temmuz 2016'da Brezilya da yapılacak olan Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkı kazanacak ve ünlü futbolcu Neymar ile buluşacak.

Tekirdağ'da gerçekleşen maçların çok heyecanlı geçtiğini ve gençlerin büyük ilgisini çektiğini dile getiren Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ahmet Poyraz, bu tür spor etkinliklerini bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini belirtti.