"FOSFORLU CEVRİYE" Müzikal Tiyatro Oyunu -SÜLEYMANPAŞA

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğü organizesiyle 28 Mart 2016 Pazartesi akşamı `Fosforlu Cevriye' adlı Müzikal Oyun Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yılmaz İçöz Sahnesinde sahnelendi.

Genel Sekreter Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Teski Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, bazı daire başkanları, bazı Belediye meclis üyeleri ile Tekirdağlıların büyük ilgi gösterdiği izdiham yaşanan oyun sanatseverler tarafından ilgiyle izlendi.

Tiyatro Kare oyuncularının sahnelediği Suat Derviş'in romanından uyarlanan, Genel Sanat Yönetmenliğini Nedim Saban'ın yaptığı `Fosforlu Cevriye' adlı Müzikal Oyun izleyicilerden büyük beğeni toplayarak ayakta alkışlandı.

Protokol üyeleri oyunculara üstün performanslarından dolayı çiçek takdim ettiler.

Başrol oyuncusu Ayça Varlıer, "Bu karanlık günlerde tiyatroya olan desteğinizi ve ilginizi bırakmadığınız, artarak çoğaldığınız ve bizi davet ettiğiniz için size teşekkür ediyoruz. Tekrar Tekirdağ'a geleceğiz" dedi.

Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet Poyraz bundan sonra da sanatsal ve kültürel etkinliklere aralıksız devam edeceklerini söyledi.