Yaya Geçitleri Yenileniyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü Ekipleri, yollarda zamanla aşınan ve silinen yaya geçidi çizgilerini yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Atatürk Bulvarı ve Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde bulunan yaya geçitlerinin çift kompenantlı boya ile yenilendiğini belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi olarak sürücü ve yayalarımızın trafikte ve güvenli ve huzurlu bir şekilde yer almalarını sağlamak amacıyla çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Kiraz Festivalinin başlaması ile birlikte sahilde yoğunluğun artması dolayısıyla yaya geçitlerini yeniliyoruz. Yol çizgi çalışmalarından yay geçitlerine, sinyalizasyon sistemlerinden trafik uyarı yatay ve düşey işaretlemelere kadar birçok alanda ekiplerimiz Tekirdağ il genelinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Atatürk Bulvarı ve Fatih Sultan Mehmet Bulvarında devam eden yaya geçitlerinin yenilenmesi işi de bunlardan sadece bir tanesi" dedi.